Om Ti på Topp

Ti på Topp Stjørdal

Ti på Topp i Stjørdal ble startet i 2018 og drives av Nord-Trøndelag Bedriftsidrettskrets. Ti på Topp er et godt tilrettelagt turtilbud for folk i alle aldre og et lystbetont bidrag til god folkehelse. Du er garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du får trimma. Aktivitetsperioden varer fra 8.mai-16.oktober 2022. Alle ti turmål finner du i Ti på Topp-appen med kart med veibeskrivelse og turbeskrivelse. Husk at all ferdsel skjer på eget ansvar! Uansett om du har mål om å ta alle ti turmål i løpet av sesongen eller om du skal gå hundre turer, så lover vi deg fine opplevelser og muligheten for å oppdage nye turperler. Det koster 200kr å være med og 100 kroner pr barn som legges innunder voksne i familielaget. 

DELTAKERPREMIE  
Alle som besøker de ti toppene får årets Ti på Topp-kopp til premie. Er du 10 år eller yngre (født 2012 eller senere) eller 70 år og eldre (født 1952 eller tidligere) er premiekravet sju ulike topper. De som har klart kravet har rett på premie og den kan man i november hente ut på Stjørdal. Vi varsler på mail når de er klare til henting.

Årets fjellgeit blir den som har gått lengst i antall km, den som går flest turer i løpet av perioden blir også premiert. Det blir også premie til beste lag.  

HVORDAN REGISTRERE DINE TURER 
Ti på Topp er en digital konkurranse og blir du med ved og laste ned appen Ti på Topp på din mobil. Trykk på påmelding og følg stegene til du er påmeldt. I appen har du veibeskrivelse, turbeskrivelse og kart hvor du kan se hvor du er til en hver tid. Når du er på toppunktet trykker du ¨sjekk inn¨, og da er turen registrert. Enkelt og greit. 

Følg oss gjerne for på facebook, Ti på Topp Stjørdal, for oppdatering gjennom hele sesongen.

VIS HENSYN OG TA VARE PÅ NATUREN 
-Bruk anviste P-plasser 
-Ta hensyn til dyr på beite og vis respekt for dyr og natur 
-Husk å lukke grinder og lignende etter deg 
-Ta med deg søppelet hjem 
-Fra 1. april tom 20. august er det båndtvang, men vi oppfordrer til båndtvang hele aktivitetsperioden.  
-Husk at bæsjeposer skal tas med hjem 
-Bruk av ild og bål i skog og mark er forbudt i perioden 15. april til 15. september.  
-Husk at all ferdsel skjer på eget ansvar 
-La reinen være i fred 

FOTOKONKURRANSE  
Årets Ti på Topp-bilde og årets turbilde kåres av innsendte bidrag på vår nettside,  Flotte premier vanker vinnerne. Vi ønsker bilder i høy oppløsning og både i stående og liggende format.  

#tipåtoppstjørdal 

God tur
Hilsen Bedriftsidretten Midt-Norge
 
 

Tilbake til hovedside